Descrición da adega

    3T é abreviatura de Terra, Traballo e Tradición; un novidoso proxecto empresarial cuxa filosofía se basea na TERRA como lugar onde nace o viñedo, o TRABALLO como mecanismo de transformación da uva en viño e TRADICIÓN porque é a forma en que o coñecemento se herda entre xeracións.

    Partindo desta ideoloxía, cómpre ter en conta que as persoas que forman parte deste proxecto están convencidas de que teñen unha materia prima única (uva albariño) no mundo. É por iso que levan traballando moito e desde hai moitas xeracións coa intención de resaltar todo o potencial que ten esta pequena uva.

    Dispoñen de 22 parcelas nun entorno natural privilexiado (baixo a REDE NATURA 2000) que suman un total de 11 Ha de terreo, conseguindo coller 132.000 kg de uva albariño.

    As claves para que os seus viños teñan personalidade propia son: este entorno natural e un xeito de traballar o viñedo que combina unha alta produtividade por hectárea cun crecemento óptimo da uva. Ademais, os seus viños están influídos polo clima atlántico, caracterizado por abundantes choivas no inverno e temperaturas suaves no verán que lle moldean o carácter e danlle o seu carácter típico.

    Elaboran os seus propios viños: Albariño 3T, Albariño Neus e Albariño Neus Barrica.

    Pero o que os fai totalmente novos é que elaboran viños únicos para outras persoas, chámanlle "Viños personalizados"

    Esta produción de viños únicos atravesa tres importantes fases: a elección da parcela por parte do cliente, a selección das uvas e o proceso de produción, que remata co embotellado e o etiquetado. Todos e cada un dos pasos son supervisados polo seu equipo técnico, de xeito que nada falle e o resultado final sexa satisfactorio para o cliente.

    Denominación de orixe
    Ubicación
    Información de Contacto
    Ubicación
    Carro