Trátase dunha empresa familiar especializada na produción de viños albariños de máxima calidade e cun importante grao de diferenciación, sendo moi marcada a orixe das uvas e a forma de elaborar o viño.
Durante máis de 100 anos producen viños e augardentes de xeito tradicional con resultados excepcionais e moi recoñecidos, obtendo numerosos premios e distincións.
En 2007 inauguraron a nova adega equipada coa tecnoloxía de última xeración, que lles permite extraer o máximo potencial das súas uvas, creando así un viño especial e único.
Os tanques de aceiro inoxidable de alta calidade, a prensa neumática, os equipos de estabilización, etc. dan unha idea da calidade do material co que traballan na adega.
A súa adega cultiva o viñedo do xeito máis respectuoso posible. Usan funxicidas de contacto e penetrantes. Non utilizan fertilizantes minerais, fertilizantes con calcarias naturais, fertilizantes orgánicos para cabalos, humus, etc. Traballan a terra e respectan a flora e a fauna beneficiosas para o viñedo.
En canto á vendima, seguen a facelo de xeito manual, seleccionando as uvas no propio viñedo, controlando a calidade en orixe, sempre buscando a máis alta calidade e recollendo só as que estean na madurez correcta desexada. Teñen unha produción de 40.000 botellas ao ano.
Nesta adega elaboran albariños finos e elegantes que reflicten á perfección o seu lugar de orixe. Algúns viños que están lonxe dos clásicos albariños galegos. A súa diferenza fundamental reside na selección de uvas e no prensado, empregando só o primeiro mosto obtido ou "mosto de flor" no segundo viño.